top of page

LEVERINGSVOORWAARDEN

Ophalen in magazijn is gratis en steeds mogelijk na afspraak. Neem contact met ons op via +32(0)476 669 443 of vollemaanwijn@gmail.com 

 

1. BIJ LOKALE LEVERINGEN DOOR VOLLEMAANWIJN

Levering door Vollemaanwijn is mogelijk voor elke bestelling waarvan de plaats van levering gelegen is binnen een straal van 10 km rond de plaats van opslag, Aarschotplaats 4, 2018 Antwerpen. Gratis levering vanaf 100€ aan aankopen, bij kleinere bestelling kan een leveringskost worden aangerekend bepaald door Vollemaanwijn. Elke levering buiten de straal van 10 km wordt waarschijnlijk beheerd door een erkende vervoerder (zie punt 2). Vollemaanwijn verplicht zich elke bestelling, correct ingevuld en betaald, te bezorgen tussen de eerste en de 7e werkdag volgend op de datum van betaling. Als zich problemen met de voorraadvoorraad voordoen en de levering onmogelijk is, verbindt Vollemaanwijn zich ertoe rechtstreeks contact op te nemen met de klant en vervanging aan te bieden met een aanbevolen en vergelijkbaar type product. Indien een omruiling niet past bij de klant, verbindt Vollemaanwijn zich ertoe over te gaan tot volledige terugbetaling van zijn bestelling.

 

2. BIJ LEVERING DOOR VERVOERDER

Voor elke bestelling van minder dan 6 flessen of waarvan de plaats van levering buiten een straal van 10 km rond de plaats van opslag ligt (zie punt 1), zijn de toegepaste prijzen als volgt:

Levering met garantie: 5-10 kg (6 flessen) = 8€

Levering met garantie 10-20 kg (12 flessen) = 11€

Levering met garantie: 20-30 kg (18 flessen) = 12€

Gratis levering: vanaf 400 € aankoop

 

 

bottom of page